danubeKale: Aykut'a güvenme vakti, Ufuk ise ondan da büyük kaleci olacak
Wing Back R: Sabri, olmazsa Ali veya Neill.
Wing Back L: Hakan stoperde oynasa çok güzel olur ama Çağlar'a güvenemiyorum.
Ball Playing Defenders: Servet oynayabilir ama pasa dayalı oyununu geliştirmeli ve basit oynamalı. Neill tartışılmaz, yanında Hakan'la daha iyi olur ama Hakan solda olacaksa çaresiz Ali Turan.
Defensive Midfielder: Sarp'ı en çok beğenen taraftarlardanımdır ve çok sağlam küfür yiyorum bu yüzden. Cana ise tenacious midfielder'dır, candır.
Box To Box: Elano ve Arda'yı görünce ne yaptın oglum sen çok ofansif her maç 4-5 yeriz demiş olabilirsiniz. Fakat bir sistem oturtmamız lazım, Rijkaard'a bu konuda çok güveniyorum. Elano box to box gibi oynamalı.
Deep Lying Playmaker: Arda Turan, 10 numaramız, canımız kaptanımız. Bu sene çok güveniyorum kendisine.
Left Winger: Sana ölürüz Oz Büyücüsü, tartışmaya gerek yok, gözüm kapalı koyarım Kewell'ı bu takıma.
Right Winger: Carrusca değil, Ribery olman dileğiyle. Lan Ribery dediysek kazık atıp terket bizi demek istemedim.
Advanced Forward: Baros, sisteme en uygun oyuncu. Sakatlığı çok etkiledi bizi. Mehmet Batdal da 24 yaşında olmasına rağmen Rijkaard'dan futbolu, total futbolu öğrenme şansına sahip. Kendisine güveniyoruz.

Aykut- Valdes
Sabri- Alves
Hakan- Abidal
Neill- Pique
Ali- Puyol
Cana- Sergio
Arda- Iniesta
Elano- Xavi
Pino- Messi
Kewell- Pedro
Baros - Villa

Haşa, total futbol tanrıları çarpar, Barça'yla takımımızı kıyaslamaya çalışmıyorum. Nitekim hepimiz biliyoruz ki bireysel olarak da takım olarak da tırnağı olamayız Barça'nın. Demek istediğim elimizde Rijkaard gibi bir adam var, bu bizim futbolumuzu, altyapı anlayışımızı geliştirmek için elimizde olan bir fırsat. Michels, Cryuff, Rijkaard, Neeskens, Guardiola, Barça, Ajax, Hollanda ve İspanya gibi kişilerin-takımların hastası olduğum için tanrı total futbolu korusun derken sözlerime son veriyor, iyi akşamlar diliyorum.


Derseniz ki bu çok ofansif, gerek yok o kadar radikalizme. Koyun Sarp'ı Elano'nun yerine olsun bitsin.

23.07.2010


PromethiumBu yazıyı şimdi gördüğüme üzüldüm. Açıkçası aklımdan geçeni uygulamışsın. Tek fark kaleci tercihlerimiz olmuş. Zira Aykut'a zaman zaman şans verildi hep ve yapabileceğinin en fazlasını, yani kapasitesini , gördük. O yüzden ben Ufuk'un sınanmasından yanayım.

27.07.2010


dodo95güzel kadro ama 3 yabancı daha gelicek 15 gün sonra iyice belli olur kadro.

27.07.2010


fb largeKalede kesinlikle bir yabancı transfer olur.İkinci olarak Ali Turanı tam izlemedim ama şampiyonlar liginde ne kadar iş yapar orasını bilmem.Bence Servet kadroda kalsa savunmada bir eksiklik yaşanmaz.Üçüncü olarak M.Sarp geçen sene iyi bir grafik çizdi.Cana transferinin yanlış olduğu düşüncesindeyim.Bunların dışında takım gayet iyi..

29.07.2010


danube-Sarp'ı en çok beğenen taraftarlardanımdır ve çok sağlam küfür yiyorum bu yüzden.
-Aykut'a güvenme vakti, Ufuk ise ondan da büyük kaleci olacak.

demişim yazıda.yani promethium ve fb large, size dediğiniz konularda katılıyorum.

01.08.2010


isquxElano ile Xavi aynı mevkinin oyuncusu değil malesef. Defansif olarak çok zayıf bir kadro. Cana tek başına orta sahayı kontrol edemez

06.08.2010