fb largeSavunma da Vidic-Terry arasında kaldım ama Terry tecrübesiyle biraz daha ağır bastı.Her iki kanat oyuncusu da hareketli Cole yerine Evra olabilir.Ancak sağ kanatta göze çarpan oyuncu bulamadım.Ortasahanın defansa dönük kısmına Micheal,ortasına ise vazgeçilmez ikili Steven ve Frank.Hücum kısmında Anelka o kanatta çok iyi.Rooney'nin de kanattan içeri katedip şutları etkili olacaktır.Ceza sahası içine yapılan ortalarda hava hakimiyeti Berbatovdan daha iyi olan Adebayor'u yerleştirdim.Seviyeli her türlü yoruma açığım..

01.08.2010


fb largeBu dizilişe yorum yok sanırım.?

11.08.2010


hchoİngiliz ligi geçen sene bayağı yavandı, milli takımları da dünya kupasında çuvallayınca bayağı bir prestij kaybı oldu. Ondandır yorum olmaması.

12.08.2010


konya genclikbu ne böyle sag kanata bosingwa yi kyoabilrsin yada forvete bir tevez yada drogba torres ama anelka ve adebayor hayatta karma diyorsan , terry nin yerin eyada ferdinand yerine keisn vidic gelmeli hepsinden daha iyi

23.08.2010


NoNamedHerodrogba çok formda. anelka yerine olabilir. tevez de çok formda. adebayor yerine de o olabilir. onun dışında terry hırsıyla doğru bir tercih. yanında vidic ya da ferdinand olabilir. vidic de çok iyi ama ferdinand daha tecrübeli. premier league'de glen johnson'dan iyi sağ bek vardır bence. sol bekte de gareth bale olabilir.

16.09.2010