tarafsiztaraftarİdeal 11 bu gözüküyor.Başkan 5 yabancı dedi ama 2 yabancı gldi.Galatasaray bu 11 ile zor günler yaşar.Zaten yaşamaya başladı.Elano'nun bu takımda oynaması şart oldu artık.Bu kadroya siz kimleri eklersiniz veya çıkartırsınız?

17.08.2010


hchoAykut'u keserim, yerine Ufuk'u koyarim, olmadi Emirhan olur.

Mustafa Sarp'in defansif ortasaha oynayacak cevkiligi yok; cezasi bitince Baris'i koyarim oraya.

17.08.2010


mahmut niangdefans 4 lüsüne kimsenin itirazı olmaz.en mantıklı seçimler.Cana ile sarp ikisi de sadece defans yapan orta sahalar.güçlü takımlara karşı 2 DMC mantıklı ama Ali Sami Yen de defanstan top çıkarma işini elano-arda dan birisi yapabilir ve sağ açıkta pino oynar.daha yabancılar gelmedi o da var.ama kewell-baros-neill-elano nun yeri garanti gelen oynar bence 2 oyuncu gelcek diyorlar.

21.08.2010


danubemahmut niang'a katılmakla birlikte teknik yeterlilik olarak olmasa bile stil olarak sarp biraz yaya toure'ye benziyor. yani yeteneksiz olmasına rağmen ileri sık sık çıkan, önde pres yapan ve mücadele eden bir adam, hatta bazen coşup çalım ile adam da geçebiliyor.. belki bu yüzden cana-sarp ikilisi olabilir ama benim için de daha mantıklı seçenek elano-cana-arda üçlüsü olur ortada, ileri üçlü de kewell-baros-pino olur. tabi bu yorumlar sakatlık ve cezalardan bağımsız olarak yapılıyor.

ayrıca bir ekleme daha yapmam lazım; barış bence yeteneksiz bir oyuncu ve bu yüzden takımda yeri yok, sadece koşmakla sınırlı. ama bunların hepsinden önce barış'ın bu takımda yeri olmamasının çok önemli bir sebebi var: o da geçen sene sivasspor maçında rakibine attığı tekme.

27.08.2010