NoNamedHerofenerbahçe'nin elindeki kadro ile oynanabilecek en iyi 4-3-1-2 budur bence.
stoch hızlı ve hareketli bir oyuncu olduğundan ötürü forvet arkasında alex'e bir alternatif hatta bir rakip bile olabilir.
onun dışında mehmet topuz gerçek mevkisinde, özer'in de normal forvet arkası olduğunu düşünürsek oynayabileceği bir mevkide.
savunma zaten eldeki ideal savunma.

15.09.2010


hchoYobo'nun kac mac oyanayabilecegi merak konusu. Everton'da gozden dusmesi sakatliklar yuzunden, Fener'e geldi, ilk mac, bismillah, sakatlandi.

Stoch bos alan bulursa oynuyor, bulamazsa kayboluyor. Alex'i kesmek bir yana, yedegi bile olamaz o pozisyonda. Ozer oynayabilir o noktada.

15.09.2010


NoNamedHeroyobo yerine ne yazık ki bilica, bekir ya da ilhan olabilir o zaman.

stoch'u hareketli olduğundan ötürü koydum. yoksa o mevkinin adamı alex. sonra da özer. ama hareketli olduğu, uzaktan şutlarının ve ara paslarının fena olmadığı için oynayabilir bence.

15.09.2010


fb largeStoch kanat oyuncusu bence.Bizim forvet arkasında topu istop edecek elemanlara ihtiyacımız var.Kayseri maçının ikinci yarısında feneri izlediyseniz.Topu tutup iki pas yapamadık.Stoch Dia Niang bunlar da ikiyi bir yapamadılar.Bir an önce harekete geçmemiz lazım yoksa ikici uçak seneye..

16.09.2010