atakankaradenizgalatasaray tek forvet sistemini kullanacaksa böyle olmalı. sercan hareketli bir oyuncu. sağa sola kaçışlar, koşular falan derken daha etkili olur. gönül isterdi ki elmander-baros çift forvet oynasın ama.

06.10.2011


hchoElmander'in topu saklama ozelligi tek forvet icin daha cok gerekli bence, ortasaha ve kanat oyuncularinin pozisyona dahil olmalari icin zaman yaratiyor.

Sercan, ya da Baros, daha cok kontraatak tipi maclarda tek forvet oynamali.

14.10.2011


gazza_Sercan santrfor oynayabilecek bir oyuncu değil bence. Tek forvet demek santrfor demektir ve santrforların kafa toplarında etkili olması gerekir, topu saklayabilmesi, arkadaşlarına pozisyon yaratabilmesi gerekir. Sercan daha çok kontra atak futboluna uygun bir oyuncu bence. Zaten G.Saray 'ın karşısındaki çoğu takım katı bir savunma oyunu oynuyor. Bu tür oyunlarda zaten Sercan rakip savunmanın arasında kaybolur. İlle de Sercan oynatılacaksa ikinci forvet olarak oynatılabilir. Elmander 'in hemen arkasında yer alır, onların arkasında Kazım sağ kanatta, Engin sol kanatta. ve Melo, Selçuk ikilisi de göbekte yer alabilir. Elmander - Sercan ikilisi de rakip savunmalar için büyük tehlike demektir.

29.01.2012


killanicisercan kale arkasında top toplasa daha faydalı olur galatasaray'a.

01.02.2012


sercan1907bence kazım ve sercan çıksın baros,elmander girsin engini sağa alsaydın ve selçuk,melo orta sahaa oynat

15.02.2012


Mehmet Selçuk ÖnerGazza çok haklısın.

16.02.2012