Mehmet Selçuk ÖnerFenerbahçe Sow'u neden aldı ?

A ) Forvete ihtiyacı olduğu için aldı.
B ) Beşiktaş'ın Portekiz çetesine karşılık Senegal çetesi kurmak için aldı.
C ) Ünlü bir forvet alarak taraftarları tribüne toplamak için aldı.
D ) Kadrosunda kaliteli bir oyuncu bulundurmak için aldı.

Cevap : Hiçbiri

Arkadaşlar Stoch ofansif futbol oynar.Dia ise defansif oynar kontra atağa çıkar.Yani bu takımda Dia'ya ihtiyaç yoktur.Çünkü Fenerbahçe'de kontra atak sistemi ve oyuncusu yoktur.Yani Sow Stoch varsa Dia varsa oynayamaz.Stoch ve Dia'yı oynatmazsan Alex oynayamaz.Alex oynamazsa Fenerbahçe, Fenerbahçe OLAMAZ.Stoch var oynuyor iyide.O zaman Sow neden var ?İyi bir futbolcu, kaliteli bir futbolcu ama Stoch ve Dia ile uyum sağlayamaz.YANİ UZUN LAFIN KISASI YA DİA VE STOCH GİDECEK, YA DA SOW HİÇBİR ZAMAN SOW O-L-M-A-Y-A-C-A-K.

Fenerbahçe Sow'u aldı ve hata yaptı.Fransa'da ki o gösterişli futbolu oynayamaz.Türk futboluna uyum sağlayamaz.

16.02.2012


hchoTipik bir dogru teshis, yanlis ilac durumu oldu. FBnin bir forvet ihtiyaci oldugu acikti ama bu isimin Sow olmasi hatali idi.

17.02.2012


gazza_fikirlerine harfi harfine katılıyorum. sow şimdiye kadar goller atsa da hala takımın dışında yer alıyormuş gibi özellikle f.bahçe-g.saray maçında bu durum iyice belirginleşti, sadece kendi bireysel yeteneğiyle maçın başında mükemmel bir gol attı fakat maçın ikinci yarısının büyük bölümünde sow ile orta saha arasında 30 metrelik bir uzaklık vardı. bu durumda sow 'un başarılı olma ihtimali yok, tamam adam top tutabiliyor adam geriden destek gelmiyor. Aykut Kocaman 'ın buna çözümü ise sow 'u sol kadana çekmek, sow 'un sol kanatla uzaktan yakından alakası olmadığı da aşikar. zaten sadece bu durum sow 'un gereksiz yere alındığının bir göstergesi. sow gibi bir oyuncu alacaksın ve ondan sol açık yapmaya çalışacaksın, bence bunun izahı yok.

18.03.2012


Mehmet Selçuk ÖnerSow ofansif oynar ama Aykut Hoca defansif forvet mevkiinde oynatmak zorunda. Sol açık fikri ise zaten çok uçuk.

22.03.2012