Mehmet Selçuk ÖnerArtık Semih Şentürk gibi Gökhan Gönül gibi oyunculara yer yok ! Yurt dışında oynamış ve birazda olsa tutunabilmiş oyuncular gerekli. Bundesliga'da onlarca Türk var ve biz onlardan faydalanmıyoruz. Bir oyuncuda istikrar aranmalı. Beşiktaş UEFA Avrupa Kupası'nda başarılı ancak ligde neden değil ? Çünkü yabancıları bu Türkiye'nin sert defansına alışamadı. Ama diğer liglerde defans bu kadar sert defans olmadığı için gerçek futbollarını ortaya koydu. BİZDE BU YÜZDEN YURT DIŞINDA OYNAYAN VE OYNAMIŞ OYUNCULARI OYNATMALIYIZ.

Burak Yılmaz : Ligimizin gol kralı söylenecek fazla bir şey yok.
Arda Turan : Atletico Madrid'in en iyilerinden.
Hamit Altıntop : Göğüsümüzü kabartan bir Real Madrid'li.
Nuri Şahin : O da Real Madrid'de oynayan harika bir sol ayak.
Emre Belözoğlu : Yurt dışında tutunabilen, UEFA kupası kaldırmış, İnternazionale, Newcastle United gibi takımlarda oynamış, Nuri gibi iyi bir sol ayak.
Mehmet Topal : İki yıldır Valenci'nın değişmez oyuncusu.
Ömer Toprak : Bu oyuncu denenmeli. Başarılı olacaktır.
Egemen Korkmaz : Türkiye'nin en iyi stoperi.
Giray Kaçar - Semih Kaya : Bence Semih daha gencecik bir yetenek ama başarılı olabileceğinden emin olamadığım için Giray'ı oynatabiliriz.
Sabri Sarıoğlu : Herkes tarafından dalga geçilen bir futbolcu ama bence sol bek sıkıntısı varken oynayabilir.
Tolga Zengin : Kaleye Volkan'ı da koysak, Cenk'i de, Onur'u da, Sinan'ı da hepsi oynar ama bence Tolga oynayabilir.

20.02.2012


dnjgh2006orta saha ve hucüm hattı gayet iyi de bu defans ve kaleyle her maç fark yeriz ya. Stoper ömeri sağ bek, ne olduğu belirsiz sabri'den sol bek yapmışın. Kalede volkan her zaman bir adım öndedir. onun da 2-3 yılı kaldı. ayrıca oyuncuları açıklarken milliyetçiliğini bi kenara bırak istersen, nuri ve hamit madridde daha ne yaptı? arda'nın kaç golu var? mehmet topal nereye valencianın değişmez oyuncusu

29.02.2012