siyahveasicenk'in hataları oluyor ama yeteneği de herkesin malumu. sabretmek ve güvenmek lazım. defans dörtlüsünü savaşçı ve hızlı oyunculardan kurdum çünkü bursaspor'un etkili forvetlerini agresif savunma ile durdurmalı ve arkaya atılacak toplarda hızlı stoperlerle atakları kesmeliyiz. ben hala tanju'nun performansını merak etsem de bana göre ismail son şansı olan bu seneyi iyi değerlendirecek ve bir iki basamak yükseltecektir performansını ( inşallah ).

orta sahada son iki maçtır aurelio eski günlerini anımsatan performanslar sergiliyor. onun için iyiyken oynamaya devam etmeli. fernandes biraz daha takım için oynuyor gibi son maçlarda. ve ernst ! alman panzeri umarım artık hazırdır ve ilk geldiği sene gibi üstün performans sergiler. çünkü o bu takımın orta sahasına lazım.

Q7-simao için birşey söylemeye gerek yok herhalde. çünkü onlar bu takımın hücum zenginliği. ileride edu'yu yine tek kullanacağız sanırım. fizik gücü mustafa'dan daha iyi. ve rakip savunmayla boğuşup Q7 ile simao'ya boş alanlar yaratabilir.

umarım bu akşam galip gelir ve galibiyet serimize başlayabiliriz. bu takımın buna çok ihtiyacı var.

HAYDİ KALK AYAĞA, YÜRÜ GÜNEŞE BEŞİKTAŞIM

22.09.2011