danubeKale: Keşke Romero alınsaydı, ama Zapata da umarım Galatasaray'ımızın diğer Kolombiyalı kalecisi gibi taraftarın sevgilisi olur. Onun yedeği de her ne kadar taraftarla arası bozulsa da Ufuk Ceylan olacaktır.
Sağ Bek: Sabri ülkenin en iyi ikinci sağ beki, Serkan Kurtuluş'u da açıkçası beğeniyorum.
Stoper: Lucas Neill ülkenin en iyi stoperi bana göre, top taşıyabilme özelliği ile de bizim için çok önemli.
Stoper: Burası için Hakan'ı düşünebilirdim fakat bu takımda yaptıklarından sonra onun için en iyisi bu formayı bırakması, Servet zaten sezon bittikten sonra bir saniye bile durmamalı. Tek çaremiz yeni bir stoper almak. Serdar Kesimal gibi biri olabilir.
DMC: Mehmet Topal'ı özlüyorum şahsen. Cana çok yetenekli bir adam olmasa da savaşçı kişiliğiyle takdirimizi kazandı diye düşünüyorum. Mustafa Sarp da pres yapma ve top tutma özelliğiyle süre alacaktır.
Orta Saha İkilisi: Culio sol açığa da geçebilir burda da oynayabilir. Keşke Elano olsaydı buranın vazgeçilmezi olabilirdi, eğer bir transfer yapılmazsa Musa-Yekta-Emre Çolak oynayabilir burda. Ayhan ve Barış ikilisinden ( çirkef&tekmeci) ise bir an önce kurtulmamız lazım.
Sol Kanat: Arda'nın başladığı yer, burda oynatabiliriz kendisini. 65 sonrası ise Kewell alınabilir, ayrıca ciddi bir öneri: Kewell'a Player/Asst. Manager 'lık önerilsin, kabul ederse mükemmel bir şey olur.
Sağ Kanat: Pino buranın adamı, Kazım da var. Ben disiplinsiz vs. çok sinirlenmiştim ilk geldiğinde fakat bir şeyler yapabileceğine olan inancım artıyor. Çünkü burası onun son şansı.
Forvet: Anıl ve Cem'i Serdar Eylik gibi harcarsak zaten gerizekalıca işler yapan yönetimin beceriksizliği tescillenmiş olacak demektir. Kendilerine güvenim sonsuz. Baros tabii ki de mükemmel bir golcü fakat sürekli sakat o yüzden oranın vazgeçilmez oyuncusu Bogdan Stancu olacak gibi. Herkes gitmesini istese de fiziki yapısından ve gelişmeye açık olmasından dolayı ( Avrupa'da olsa en olgun çağlarını yaşıyor olurdu, Türkiye'de ise 24 yaşında ve "genç") Batdal'ın da kalmasını isterim.

sonuç olarak;
Kale: Zapata-Ufuk-Aykut
Sağ Bek: Sabri-Serkan
Sol Bek: Insua- Çağlar
Sağ Stoper : Neill- Servet
Sol Stoper : Yeni- H. Balta
DMC: Cana- Sarp
MC: Yekta-Musa
MC: Culio-Çolak
Sağ Forvet: Kazım-Pino
Sol Forvet: Arda-Kewell-Anıl
Forvet: Baros-Stancu

not: tabloda 7 yabancı var, alttaki kadroda 6 yabancı var düzeltildi.

21.01.2011


hchoZapata +2ye alindi, cogu zamanda yedek bekleyecektir. Casillas'in yedegine Dudek'i almak gibi dusunulebilir. Kale Ufuk'ta kalir.

21.01.2011


tgnybguAyrıca Orta Saha diye adlandırdığın yerde Yekta çok güzel işler yapabileceğini gösterdi. Stoperde ise Servet olmazsa olmaz. Sol bek ise benim favorim Çağlar. Yoksa insua. o'da mı yok? hah ozaman Balta:)

24.01.2011


danubeaçıkçası yekta'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyordum, izlediğim kasımpaşa maçlarında da çok beğenmiştim. fakat bu kadar çabuk da beklemiyordum açıkçası, o bölge onun. darısı musa'nın başına :)

28.01.2011