this13kale: muslera 1. kaleci ama ufuk ve aykut iyi alternatif değiller. aykut satılıp yerine sinan bolat alınmalı. 1. kaleci muslera 2. kaleci sinan bolat 3. kaleci ufuk ceylan.

defans: sağ bek eboue yedeği alt yapıdan onur arıkan. alınabilirse yerli, kaliteli bir sağ bek'te olabilir.
göbekte ne kadar yaşlı olsada iyi oynayan bir ujfalusi ve sttutgart'tan serdar tasçı. yedekleri bursaspor'dan serdar aziz. hakan balta ve ceyhun gülselam'ın da stoper oynayabileceğini düşünürsek belki 1 alternatif yerli transfer edilebilir. sol bek hakan balta yedeği çağlar birinci pek formda değiller ama iyi oyuncular.

orta saha: 3lü orta sahanın defansif bölümünde felipe melo, önünde selçuk inan ve atletico madrid'in yabancı sınırlamasından dolayı kadro dışı bıraktığı elias.
4-3-3 gereği kanatlar fazla ofansif oldu. solda köln'den podolski sağda kazım.
alternatif oyuncular: yekta, emre çolak ve ceyhun gülselam dışında kaliteli 1 yabancı, 1 yerli olmak üzere 2 tane box the box denilen oyuncu transfer edilmeli ayrıca kanatlara da polodski ve kazım'la çekişe bilecek alternatif oyuncular alınırsa iyi olur.

forvet: baros istikrarsız, sürekli sakatlık yaşıyor ve yaşı da ilerledi. elmander'in verimsiz olacağını düşünüyorum ama başka biri olmadığı için kadroda. yedek olarak anıl dilaver iyi bir oyuncu ama kesinlikle yetersiz önümüzdeki sezon bir süper lig kulübüne kiraya verilmeli o yüzden baros gönderilip 1 yabancı 1 yerli forvet transfer edilmeli.

30.08.2011


gokeyn7 yabancı ile oynanamıyo malesef

01.09.2011


PesimistBir de istediğiniz Galatasaray kadrosunda Hakan Balta kulübede olmalı diye düşündüm bir an (((:

02.09.2011