rapidovskiKale : Muslera burada en iyi tercih olur kesinlikle. Çünkü Aykut ve Ufuk artık güven vermiyor.

Defans Dörtlüsü : Çağlar şu an için Hakan ile rekabet edecek konumda değil ve Hakan burada çok rahat formayı kapacaktır. Stoperler için de Ujfalusi ve Servet ikilisi ideal ikili. Hem hücumda hem de defansta oldukça etkinler ve takımın ataklarına havasal hakimiyetleri sayesinde büyük katkı yapacaklardır. Eboue ise hazırlık maçlarında gösterdiği üst düzey performansıyla Sabri'den formayı alacak gibi gözüküyor fakat Sabri oynadığı takdirde de Galatasaray pek sıkıntı çekmeyecektir.

Defansif Orta Saha : Felipe Melo buranın tüm sezon boyunca tartışmasız kesilmez ismi. Tecrübesini de kullanırsa Galatasaray orta sahasının bel kemiği kesinlikle Felipe Melo olacaktır.

Orta Sahanın Ortası : Selçuk İnan şu anda ligde yerli statüsündeki en iyi oyuncu ve yaratıcılığını kullanarak Galatasaray'ın gerideki 10 numarası olacaktır. Dağıttığı paslarla ilerideki oyuncuları beslediği takdirde Galatasaray atakları çok olgun gelişir.

Ofansif Orta Saha Üçlüsü : Sercan hızını kullanıp adam eksiltme yeteneğini de geliştirirse Fatih Hoca'nın çok yararlanabileceği bir oyuncu olacaktır. Riera'nın önceki takımlarında gösterdiği performans insanı düşündürüyor fakat o mevkiide Arda'dan sonra ondan iyi bir oyuncu da kalmadı. Kazım ise geçen sezonun 2. yarısından itibaren Galatasaray'ın banko oyuncularından bir tanesi ve yeteneğiyle yine formasını kaptırmayacaktır.

Forvet : Baros ve Elmander kesinlikle harika bir ikili fakat çift forvetle başlamak takımın dengesini sarsacağından Baros tercihi daha ağır basıyor. Bu mevkiide bir sorun olmayacak gibi gözüküyor, olası bir sakatlıkta Sercan takviyesi de yapılabilir buraya.

05.09.2011